A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Reklámtoll

Szerző M. Laura 2013. 08. 05. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék emblémázva,

reklámtoll emblémázva rendelhetőA reklámtollak talán a legtradicionálisabb ajándéktárgyak a reklámajándékok piacán. Több száz tollunk közül biztosan megtalálja a leginkább elképzeléséhez illőt. Kínálatunkban a drágább, exkluzív tollkészletek, a minőségi töltőtollak épp úgy jelen vannak, mint a költséghatékony, egyszerűbb, de mégis divatos műanyagtollak.

A visszafogott színvilágtól, hagyományos kialakítástól az extrémig szite minden megtalálható. Akár az eladótérben szeretne elhelyezni emblémázott tollat, akár promóciós jelleggel szeretné azokat ügyfelei között szétosztani, akár karácsonyra szeretné kiemelt ügyfeleit minőségi, emblémázott tollszettel meglepni, nálunk minden elképzelésére talál megoldást.

Írd meg véleményed