A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Reklámtáskák

Szerző M. Laura 2013. 08. 05. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék emblémázva,

reklámtáskák emblémázvaKínálatunkban a legegyszerűbb táskáktól kezdve a netbook táskákig, a legkülönbözőbb reklámtáskák között válogathat.

A táska nagyon ideális reklámajándék tárgy. Jól, nagy felületen emblémázható, praktikus, a hétköznapokban jól használható, és nem csak használója, hanem annak környezete számára is reklámértékkel bír, így a táskán elhelyezett logó és szlogen nagy elérési hányaddal rendelkezik.

Oldalunkon az egyszerűbb táskáktól, az exkluzív gurulós bőröndökig, a bio papírtáskáktól a prémium minőségű bőr táskákig bármely kategóriában megtalálhatja a vállalkozása számára legmegfelelőbbet. Nézzen szét kínálatunkban, kérdésével, vagy bővebb információért forduljon munkatársunkhoz.

Írd meg véleményed