A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Reklámórák

Szerző M. Laura 2013. 08. 06. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék emblémázva,

reklámórák emblémázvaReklámóra kínálatunkban megtalálhatja a legdivatosabb ébresztőórákat, karórákat. Ha ügyfeleit valami igazán egyedi ajándékkal szeretné meglepni, akkor ideális választás lehet a homokóra, vagy a hőmérős óráink egyike, illetve az egyedi design-al ellátott ébresztőóráink valamelyike, mint például a kapszula formájú ébresztőóra.

Amennyiben nem egy embernek, hanem egy team-nek, irodának, műhelynek szeretne reklámajándék tárgyat adni, akkor a reklám falióra ideális választás lehet. Kínálatunkban számos emblémázható reklámórát talál igen kedvező áron. Egy ilyen órát ajándékozva, az egész műhely, vagy iroda számára állandóan látható lesz vállalkozásának logója és szlogenje.

Írd meg véleményed