A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Jegyzetfüzet

Szerző M. Laura 2013. 08. 07. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék emblémázva,

jegyzetfüzet készítésA papírírószerek már az első reklámajándék tárgyak között megtalálhatóak voltak, és azóta is jelen vannak, népszerűségük töretlen. A tollak és naptárak mellett, a jegyzetfüzetek is nagy népszerűségnek örvendenek. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerűbb, papír borítású jegyzetfüzetektől kezdve a spirálos jegyzettömbökön át a műbőr borítású mappákig az összes típusú jegyzettömb és -füzet.

Kínálatunkban számos méretben és színben megtalálható jegyzetfüzetek között minden cégvezető megtalálhatja a vállalkozásához leginkább illőt. A jegyzetfüzetek nagy és jól emblémázható felülettel rendelkeznek, így könnyen és jól látható helyen tüntetheti fel cége logóját és szlogenjét.

Írd meg véleményed