A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Egyedi bögrék készítése

Szerző M. Laura 2013. 08. 05. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék emblémázva,

egyedi bögrék készítéseA bögrék igen népszerű reklámajándék tárgyak, nem véletlenül. Fajlagos költségük alacsony, könnyen egyedivé lehet őket tenni, jól emblémázhatóak, bárkinek lehet őket ajándékba adni, az emberek szívesen használják és sokáig megőrzik őket. 

Kínálatunkban a legkülönbözőbb emblémázható bögréket megtalálják, az egyszerű bögréktől a manapság oly népszerű, saját porcelánkanállal ellátott bögréken át, a trendi fedővel ellátott termosz-bögrékig. Kínálatunk méretben, és kialakításban is igen kedvező. A hagyományos 3 dl-es bögrék épp úgy megtalálhatóak, mint a teáscsészék. 

Írd meg véleményed