A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Nem is unalmas ajándék a bögre!

Szerző M. Laura 2016. 09. 21. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék emblémázva,

A bögre egy nagyon felkapott termék, legyen szó bármilyen ajándékozásról. Az emblémázott vagy gravírozott bögrék talán a legáltalánosabb ajándéktárgyak közé tartoznak, de attól, hogy ez bizony tény, még nem kell, hogy unalmasnak és snassznak gondolják őket.  A bögre egy jó kis felirattal akár tizedjére is megfelelő ajándék, pláne, hogy a poharakkal együtt fogyóeszköz, hiszen törik. Reklámként azért kiváló, mert a gazdája nagy valószínűséggel ha nem is napi, de heti szinten használni fogja és akkor legalább heti szinten eszébe jut, honnan kapta.  Ha még a vendégét is ebből kínálja, már két ember eszébe vésődött be az embléma.

 

bögre, bögre emblémázás                Nyilván nem lehet állandóan egyszerű bögréket osztogatni, mert előbb utóbb mindenki szekrénye megtelik és már nem lesz nagy szám a reklámajándék. De akkor viszont mégiscsak nagy szám lehet, ha a bögre mindig más, mindig valami érdekes. Szerencsére szinte megszámlálhatatlan lehetőséget rejt ez az egyszerű, alapjába véve funkcionális használati tárgy.  Van a sztenderd bögre, aminek a színével, feliratával, emblémájával lehet operálni elsősorban, de ebből is létezik más színváltós darab, ami hő hatására változtatja színét, esetleg ad ki valami mintát a felületén.

 

                A sztenderd bögrék között talán még újdonságnak számítanak a „tábla” felületű darabok, aminek lényege, hogy a hozzájuk tartozó krétával, írni, rajzolni lehet a felületükre. Ugye, hogy már nem is annyira unalmas? Egy ilyen ajándékkal nagyon meg lehet lepni bárkit, reklámajándékként pedig szenzációs, mert nem csak egyszerűen használni fogják, de némi időt is eltöltenek vele, miközben alkotnak a felületére valamit. Egy jó ajándék, azáltal az is, aki adja, könnyen belopja magát az emberek szívébe, ennél jobb reklám pedig nem kell. Beszélni fognak róla, mutogatni fogják és a cég nevének hallatára pozitív érzésük támad majd.

 

                A bögrék közül van a kerámia bögre, a zománcozott fémbögre, a sima fémbögre, de vannak homokfúvott üveg bögre és műanyag bögrék is. Sokukra tetőt is lehet tenni, így némiképp termoszként üzemelhetnek egy gyors iskolába vagy munkába menés közben. A műanyag bögrék formatervezése igen érdekes, némely, tetővel ellátott darabon külön kényelmes, puha, gumiszerű fogófelületet alakítottak ki, így téve komfortossá, és tulajdonképpen luxussá az egyszerű tárgyat. Ez utóbbi típust útibögrének is nevezik.

 

                Az érdekes alakú, vagy plusz ajándékkal (legtöbbször kanál, tető vagy kréta a rajzolható felületűhöz) ellátott bögrék esetében, hiába van már otthon egy halom ivóalkalmatosság, senki nem fogja azt gondolni, hogy „Na, már megint egy bögre, semmi érdekes!” Minden darabot lehet emblémázni és az a megfelelő helyen van elhelyezve, tökéletes reklám, viszont az esztétikai érték sem sérül.

Írd meg véleményed