A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Minek örülnek a nők? – Csajos reklámajándékok

Szerző M. Laura 2016. 09. 26. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék cikkek,

Minden célközönséget más típusú ajándékkal érdemes meglepni. Fontos, hogy a reklámajándék nem csak a céget legyen hivatott népszerűsíteni, de használható, vagy legalábbis tetszetős legyen azok számára, akiknek kiosztásra kerül. Ha ez a feltétel nem teljesül, az ajándék könnyen válhat ablakon kidobott pénzzé, a haszontermelés helyett.

 

Ha a reklámajándék nőknek szól,
akkor férfias holmit nem érdemes választani.

 

De mit igen? Hagyjuk most a bárki számára megfelelő alaprepiket, mint a toll, bögre, kitűző, nyakpánt és a többiek.  Íme néhány tipp a női célközönség számára adható, hatékony reklámajándékokhoz:

  • céges ajándék nőknekSzövegkiemelő: Nem a tipikus toll, hanem annál több. Színes holmi, a nők szeretik magukat kedves, színes, divatos dolgokkal körülvenni, rengeteg kiegészítőjük van az élet minden területére. Egy színes szövegkiemelő nagyon jó szóróajándék.
  • Jegyzetfüzet: a jegyzetek, listák írása is szokásos női program (nem általánosítunk, de tény, hogy a nők sokkal többet szerveznek írásban). Egy színes, vagy kedves, esetleg vicces, divatos borítású, netán színes lapokból fűzött jegyzetfüzet nagy sikert tud aratni. Ha ehhez még színben, stílusban passzoló toll is jár, az már a kész kánaán. A cipőnek is mennie kell a táskához, hát passzoljon a toll is füzethez!
  • Mappa: Szintén a szervezés, pakolgatás, rendszerezés fontos eleme a mappa, ami ugyanúgy sikert arat, ha szép, színes, divatos, nőies, csajos.
  • Gyertyák-illatosítók: Egy nőnek fontos az otthon kidekorálása, a hangulatokkal, színekkel, illatokkal való játék. Szeretik a füstölőket, dísz és illatgyertyákat, illóolajokat, ruhásszekrény illatosító párnácskákat. A férfiak is szeretik mindezt, de ők inkább azt díjazzák, ha a nő minderre gondot fordít. Igazán nőies például a virág alakú és illatú díszgyertya vagy a levendulás nyugtató illóolaj.
  • Táskák: Kicsit talán nagyobb hangvételű holmik, de nőknél biztos sikert arat egy jó színválasztás. A laptoptáskától a nagyon hasznos cipőtáskáig mindenfélét lehet adni, a kudarc kizárt.
  • Fürdő szettek: Olyasmi kategória, mint az illatgyertya, de annál kicsit hasznosabb. Isteni dolog elnyújtózni egy jó illatos fürdőben, átdörzsölni magunkat egy bőrradírozásra is alkalmas, de kellemes érintésű szivaccsal. A piperészkedés még mindig a nőknél van jobban előtérben, így hát nem lehet mellélőni ilyesmikkel.
  • Szépségápolási cikkek: A fogyóeszközökön kívül lehet ajándékozni neszeszert, körömreszelőt, hajformázó eszközöket, Piperecikk tárolására alkalmas dobozkákat, kosarakat, de ebben a kategóriában szinte mindent. Mindig jól jön olyasmi, ami eszköz a szebbé váláshoz, vagy az eredmény ellenőrzéséhez (tükör).
  • Elektronikai kiegészítők egy része: Az elektronikai kütyük, a laptop vagy okostelefon kiegészítők mindenkinek jól jönnek, de a nők ezekből is a jó megjelenésű, szép, színes vagy vicces darabokat részesítik előnyben. Egy cicás pen drive vagy egy csillogó telefontok nyerő választás.

Ezeken a holmikon kívül még számos más olyan termék létezik, ami egy nőknek szóló reklám, vagy esemény alkalmával kitűnő reklámajándék lehet. A rendezvény vagy cég profiljától is függ természetesen, mit érdemes osztogatni. Egy sporteseményen ugyanúgy tökéletes kulacsot adni nőknek, mint férfiaknak.

Írd meg véleményed