A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Minek örülnek a férfiak? – Vagány reklámajándékok

Szerző M. Laura 2016. 09. 25. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándék cikkek,

A férfiak is egy külön kategóriát képeznek, ha ajándékozásról van szó. A cég vagy rendezvény profiljától függően más és más lehet az számba vehető ajándékok listája, de vannak olyan holmik, amiknek egy férfi bármikor örül és hasznát is tudja venni. A bögre, kulcstartó és hasonlók nyilván bárhol, bármikor, bárkinek adhatók, de vannak speciálisan, leginkább férfiak számára jó repi ajándékok. Íme néhány tipp, ha a célközönség férfiakból áll:reklámajándék férfriaknak

  • Baseball sapka: Igaz, nem feltétlenül hordja mindenki, de máshol nem , hát otthon vagy nyaraláskor nap ellen védekezni a férfiak hajlamosak a fejükbe nyomni bármit, ami a kezük ügyébe akad. Ha van egy jó kis baseball sapkájuk, akkor valószínűleg erre esik a választás. Emblémázva pedig tökéletes reklámfelületek lesznek úgy, hogy nekik is hasznuk származik belőle. Főnyeremény.
  • Számológép/időjárás állomás: Ezeket igaz, bárkinek lehet adni, mert gyakorlati hasznuk van, ám a férfi közönség kimondottan értékeli, ha valami ilyesmit kaphat. Gyakorlatis, hasznos és minőségi ajándék, ezt a férfiak igen sokra értékelik.
  • Reklámpóló: Egy jól emblémázott, nem kellemetlen színű reklámpólót szívesen fogad a férfinép. Ha nem is ebben fog dolgozni (bár vannak olyan munkakörök, ahol tökéletes az adott reklámpóló, ez sok mindentől függ) menni vagy randira, de sporthoz vagy otthon, kerti partin simán felveszi és máris megint reklámoz.
  • Öngyújtó: Aki nem dohányzik, annak is jól jöhet egy öngyújtó. A fatüzelésű házak esetében általában a férfi az, aki a begyújtást végzi, de grillpartin vagy sok más esetben is ő kezeli a tüzet. Jó ha van erre a célra nála valami, akkor már miért ne legyen ez egy emblémázott öngyújtó, amit esetleg más cigarettájának meggyújtására kölcsön is adhat, így megint reklámozás történik.
  • Futball-ajándékok: Sok nő is szereti a labdarúgást, de még mindig a férfiak körében a legnépszerűbb. Aki nem is fanatikus rajongó, az is megnéz időnként egy-egy fontosabb meccset, így nyilván nem lehet mellélőni egy-egy focis ajándéktárggyal. A csapatlogós holmikat azonban érdemes kerülni, mert aki olyan csapat logójával ellátott holmit kap, amit nem szeret, kimondottan utálhatja azt a holmit, lehet, hogy ingerülten a kukába is fogja hajítani. Ilyen sport ez.
  • Autózással kapcsolatos kiegészítők: Na ennek aztán minden férfi örülni fog, mert akinek autója van, az valószínűleg imádja, akinek meg nincs, az szeretne.céges ajándék férfiaknak
  • Elektronikai eszközök, kiegészítők: Olyasmi ez is, mint az autós kiegészítő. Minden férfinak kell, legyen az bármi.
  • Tablet, PC kellékek: szintén mindig jól jön, pláne, hogy ezen eszközök nélkül manapság igen nehéz létezni, pláne versenyben maradni az élet sok területén. Ha már van, akkor is tökéletes ajándék egy újabb, mert ezek fogyóeszközök, ráadásul a fejlesztések igen gyorsak, lehet, hogy már a legújabbra van szükség.
  • Barkácsholmi: A belvárosi, nem kétkezi munkát végző férfiak is rászorulnak időnként, hogy meghúzzanak egy csavart, vagy felszereljenek szúnyoghálót, esetleg összeszereljenek valami bútort, biciklit egyéb holmit. Az általános barkács eszközök éppen ezért bármely férfi számára jó ajándék.

Írd meg véleményed