A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Karácsonyi ajándék ötletek

Szerző M. Laura 2016. 10. 02. 0 Hozzászólás(ok) Ajándék ötletek,

Ízelítő ajánlatainkból! További céges karácsonyi ajándékokért ide kattintson!
 

BILOO Takaró macival, faBILOO Takaró macival

A plüssállatok terjedése megjelenésük óta töretlen sikernek örvend, nem csupán a gyermekek körében. Olyannyira elterjedtek már ezek a kedves kis játékok, hogy már külön a karácsonyi szezonra is millió szám érkeznek újabb és újabb plüss vendégek az otthonokba. Ez a kis maci azonban, bárhová is jut majd, azt az utat az ön logójával a takaróján is megteheti! 

BILOO Takaró macival termékünket itt találja!

 

Lumistar Csillag alakú hangulatvilágításLumistar Csillag alakú hangulatvilágítás

A hangulatos környezet megteremtéséhez sokmindenre kell figyelni. A díszekre, az illatokra, a nyugodt légkörre. Van azonban valami, ami pillanatok alatt megadhatja, vagy elveheti a karácsonyi pillanatok varázsát, ez pedig a fények játéka. Ezzel a csillag alakú mécses tartóval könnyedén egy fodrozódó csillag árnyékot varázsolhatunk valamelyik falra, asztalra, vagy épp a padlóra.

A Lumistar Csillag alakú hangulatvilágítás termékünket itt találja meg!

 

Woostar Csillag alakú díszWoostar Csillag alakú dísz

Az utóbbi időben egyre inkább teret nyernek a műanyagból, filcből, vagy épp PVC-ből készült dekorációs elemek a karácsonyi palettákon. Ne felejtsük el azonban, hogy kezdetben a karácsonyfákat még igazi gyertyákkal és fa díszekkel tették teljessé. Termékünk most ez utóbbit nyújtja önnek, ezáltal vásárlóinak, csillag alakra formálva, vörös kötőszalaggal.

 

Woostar Csillag alakú dísz ajándékunkat erre találja!

 

Puzmas karácsonyi kirakójátékPuzmas karácsonyi kirakójáték

Logikai játékunk nem csak a gyerekeknek, de az idősebb korosztálynak is kellemes szórakozást jelenthet, még ha csupán néhány percre is. A játék célja, hogy az üres terület kihasználásával a kirakó darabjait újra a helyes sorrendben és irányban állítsuk össze. Amennyiben ezt megtesszük, úgy egy humoros és vidám kép tárul elénk a mikulásról és kedvenc rénszarvasáról.

 

Puzmas karácsonyi kirakójáték ajánlatunkat erre találja!

 

Nobo MikuláscsizmaNobo Mikuláscsizma

A karácsony számtalan jellegzetes tárggyal rendelkezik, amelyről azonnal az ünnepre asszociál mindenki. Ilyen lehet a rénszarvas, a fenyő, vagy akár a sarkcsillag is. Mégis az egyik legkiemelkedőbb ezek közül a gyerekek jellegzetes harisnyája, amibe az ajándék, vagy a virgács kerül. Hagyományos, piros-fehér színösszeállításban. Amennyiben egy klasszikus karácsonyi reklámterméket szeretne, ebben nem fog csalódni!

 

Nobo Mikuláscsizma reklámtárgyunkat erre találja!

 

Színes, gömb karácsonyfadísz szettSzínes, gömb karácsonyfadísz szett

Kétségtelen, hogy a karácsonyfa feldíszítésének ma már olyan széles lehetőségei vannak, mint még soha. A hagyomány azonban itt is tartja magát, ezáltal még mindig a fényes, színes és csillogó gömbök jelentik a legnépszerűbb karácsonyfafüggő kategóriát. Ezzel a többdarabos szettel ön is hozzájárulhat egy kicsivel, hogy vásárlóinak ünnepi fenyője még tökéletesebb legyen.

 

Színes, gömb karácsonyfadísz szett termékünket erre találja!

 

Bolihat Karácsonyfadísz mikulás sapkávalBolihat Karácsonyfadísz mikulás sapkával

A karácsonyi díszítés hagyományos volta mellett ma már fontos a kreativitás, hogy az évente újra és újra festői szépségbe öltöző lakások és házak ne fulladjanak pár év után az unalom mocsarába. Ez a kis karácsonyfadísz gömb csupán annyiban különbözik a többitől, hogy egy aranyos, miniatűr mikulássapkát kapott. Néha egy kis változtatás is elég, főleg ha látjuk annak humoros, kedves oldalát.

 

Bolihat Karácsonyfadísz mikulás sapkával ajánlatunkat erre találja!

 

Starfy Csillag alakú karácsonyfadíszStarfy Csillag alakú karácsonyfadísz

A csillag egy fontos motívum a karácsonyi szimbolikában, hiszen a három király ezt követvén jutott el végül Betlehembe, hogy hódoljanak Jézusnak. Így azóta is a csillag teszi ki a díszek garmadájának jelentős hányadát. Ezzel a jó minőségű, filcből készült, csillag alakban kialakított díszítő szettel pedig most ön is kibővítheti vásárlói gyűjteményét.

 

Starfy Csillag alakú karácsonyfadísz ajándékunkat erre találja!

 

Chimas Karácsonyi ajándék dísz

Chimas Karácsonyi dísz

A karácsonyi díszek terén újabb és újabb ötletek születnek, helyenként kreatívak, máskor csupán vadak. Azonban nem szabad elfelejtenünk a régi klasszikusokat, amelyek visszarepíthetnek minket gyermekkorunkba. Ilyen például a hő által forgatott mécsestartó. Ez a termék garantált sikerrel kecsegtet, hiszen már évtizedek óta megtalálható szinte az összes család karácsonyi dekorációi között.

 

Chimas Karácsonyi dísz ajánlatunkat itt rendelheti meg!

 

 

Ízelítő ajánlatainkból! További céges karácsonyi ajándékokért ide kattintson!

Írd meg véleményed