A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Friss hozzászólások
Rólunk

Az Acepromotion már 2000 óta jelen van a reklámajándék tárgyak piacán. Cégünk ez alatt az idő alatt igen nagy tapasztalatra tett szert az egyedi reklámajándék tárgyak kivitelezésében. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatja az elterjedt megoldásokat, mint például reklámtollakat, bögréket, pólókat és sapkákat, pendrive-okat, mobiltelefon- és számítástechnikai kiegészítőket, és a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat is. Válasszon céges, logóval ellátott reklámajándékot több, mint 30 kategóriánkból, vagy kérje szakértő munkatársunk segítségét, hogy ráleljen arra az ajándékötletre, mely leginkább illik vállalkozásához.

Egy kis melegség télre – törődés és reklám

Szerző M. Laura 2015. 12. 01. 0 Hozzászólás(ok) Ajándék ötletek,

A téli időszakban is érdemes, reklámajándékokkal népszerűsíteni a céget. Mi lehet jó ilyenkor? Mindig az a jó, amire vágyik is az ember. Télen mire vágyik? Egy kis melegségre. Ez lehet a fő csapásvonal, amikor a megfelelő téli reklámajándék kiválasztására kerül a sor. Nyilván szempont még az is, hogy a holmi passzoljon a cég profiljához vagy az aktuális kampányhoz, az is, hogy mennyit lehet erre a célra a kasszából kivenni és az is, hogy ki a célközönség. Nos, ha a fázós embert tesszük meg célközönségnek, akkor máris nagyon egyszerű a dolog. Miért is olyan egyszerű? Mert télen mindenki fázós.  Szóval az ajándék mindenkinek szólhat, korosztálytól, nemtől, érdeklődéstől l teljesen függetlenül. Ennél egyszerűbb dolog ritkán adódik, mivel az ajándékok kiválasztásánál meg kell vizsgálni a célcsoportot és az alapján kell eldönteni, mi az, amit szívesen fogadnak.

 

Na szóval a fázós embernek valami meleget kell adni. Mi jöhet ilyenkor jól? Nagyon jó ajándék a sál. A szín kiválasztásánál lehetnek gondok, ám erre is egyszerű a megoldás, több színben kell megrendelni. Általános női és általános férfi színeket érdemes választani. Fehér, fekete, piros, kék, de a bézs és barna is nagyon jó, mert azokat szinte mindenki fel tudja venni valamely öltözékéhez.  A thermo bögrék szintén a melegséget sugárzó és adó darabok közé tartoznak. Sokakat lehet látni télen a metrón, az utcán, jó melegnek látszó, fedeles bögréket szorongatva. A bögre melegen tartja az italt, ami lehet a reggeli kávé, tea, kakaó, forró csoki, vagy akár egy jó kis húsleves, erőleves is. A hidegben mindez jól esik és magunkkal tudjuk vinni munkába, suliba, akkor az maga a főnyeremény. Miközben visszük, szorongatni is lehet, és nem fagy le a kezünk. Rengeteg típusa van a thermo bögréknek, melyek nem csak színüket, mintájukat tekintve térnek el egymástól, de méretre, kialakításra, anyagra, tetőtípusra is számtalan külön csoportba oszthatók. Jól emblémázható eszközök, melyeket napi használatra terveztek, így folyamatos reklámot biztosítanak.

 

Téli reklámajándékokA polár plédek szintén isteni és melegséget árasztó reklámajándékok, melyek ugyanúgy napi használatra valók, mint a bögrék. A pléddel betakarózva luxus dolog télen egy pohár meleg itallal leülni a fotelbe filmezni, olvasni vagy csak beszélgetni valakivel. A pléd is folyamatos emlékeztető arra, hogy a cég  odafigyel az emberekre, jót tesz velük, emiatt pedig a szimpátia garantált. A cégnevet látva biztosan jóleső érzés tölti el a reklámpléd tulajdonosát, hiszen ebbe a plédbe bugyolálja magát, ha fázik. Ugyanebbe a kategóriába tartozik az illatgyertya, illatmécses is. A téli illatok, mint a narancs, fenyő, fahéj, forralt bor, vanília, mindig jól jönnek. Hangulatuk és tény, hogy tűz is kell hozzájuk melegséggel tölti el az embert, a finom illat nem különben. Télen sokkal többet illatosítanak ilyesmivel az emberek. Igaz, hogy fogyóeszköz, de nem csak egyszer van tél az életben, sőt, szezonváltáskor újabb lehetőség adódik egy kis szezonális reklámajándék osztogatásra, így maradva benne az állandó körforgásban és a versenyben.

 

Vicces ajándék lehet télire az USB pohármelegítő, amit valószínűleg senki meg nem venne saját magának, de ajándékba adni vagy kapni nagyon jó dolog. Bolondos, ugyanakkor hasznos eszköz, ami melegen tartja a teát, kávét, de még akár a csokis kiflit vagy a sajtos rolót is. Ideális munkahelyi környezetbe, de otthonra az íróasztal mellé is, mert a forró tea télen mindig, mindenhol kell.

 

A kis cappuccino díszítő sablonok, rénszarvasos, mikulásos poháralátétek vagy edényfogók is melegséget sugároznak, bár nem a hagyományos értelemben. Télire mindez ideális ajándék, hiszen jönnek az ünnepek, a sütés-főzés, vendéglátás és sűrű forrócsokizgatások ideje, amikor a díszítés is nagyon fontos, mindenki szeret kitenni magárért. Ha ezzel megkapja a kiváló eszközöket, biztosan észben fogja tartani, hogy honnan is vannak azok. Nagyon jó reklám, mert a reklám célja az emberek tudatában való jelenlét. Amiről nem tudunk, az olyan, mint ha nem is lenne. Ha pedig tudunk valamiről, nap mint nap látjuk és még egy pozitív élményünk is van vele kapcsolatban, akkor nem tűnik idegennek és kedveljük. Télen mi mást lehetne kedvelni, mint ahonnan a meleg jön?

Írd meg véleményed